Eskolako liburutegia nola antolatu : alderdi tekniko eta pedagogikoak - Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza eta Kultura Departamentua, 2000)
Eskola liburutegia antolatzeko oso baliagarriak diren gomendioak ematen dira. Era berean, liburutegiaren funtzionamendurako eta antolaketarako beharrezkoak diren dokumentuak eskuratu daitezke eranskinetan.
Keywords: Eskola-liburutegiak; Baliabide digitalak; Monografiak