Ilargiko zaindariak / egilea, Aitor Arana ; marrazkilaria, Manu Ortega - Arana, Aitor (Gaztetxo! (Ibaizabal), 2015)
A8 androidea naiz eta ilargira eraman nahi zaituztet, abentura zirraragarriak bizitzera. Ilargiko Beta hirian Amaia, Meri, Dorian eta Anghelo neska-mutikoak nirekin bizi dira, eta zeregin garrantzitsu bat daukagu bertan: Lurra espaziotik etor daitezkeen arriskuetatik babestea. horretarako, Patxi zientzialariaren laguntza ere izango dugu. Zatozte gurekin eta lagun iezaguzue Lurra zaintzen!