Ilargiko zaindariak - Arana, Aitor; Ortega, Manu ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2015)
A8 androidea naiz eta ilargira eraman nahi zaituztet, abentura zirraragarriak bizitzera. Ilargiko Beta hirian Amaia, Meri, Dorian eta Anghelo neska-mutikoak nirekin bizi dira, eta zeregin garrantzitsu bat daukagu bertan: Lurra espaziotik etor daitezkeen arriskuetatik babestea. horretarako, Patxi zientzialariaren laguntza ere izango dugu. Zatozte gurekin eta lagun iezaguzue Lurra zaintzen!
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Zientzia-fikzioa; Lagun-taldeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak