Bizikidetzako koadernoa : eskolalko bizikidetza hobetzeko V. kanpaina / [Bizikidetza aholkularitza]
Koaderno honek DVD bat dauka, irakasleak bizikidetza gaietan trebatzeko materialarekin. Horrez gain, koadernoak araudiaren laburpen bat, bibliografia laburra eta Bizikidetza Batzordearen bilkurak jasotzeko egutegi bat ere badauzka.