Fonemekin jolastu - Timpanaro Orcajada, Lucía; Candina Acebes, Garbiñe ([Valencia] : Pasionporloslibros, 2015)
Ikasmaterialaren helburu zehatzak hauek dira: ahozko hizkuntza estimulatzea eta euskararen soinu guztiak bereiztea; soinuen katea bereiztea, gogoratzea eta aukeratzeaa; entzumen-pertzepzioa, ikusmen-pertzepzioa eta arreta saihestea, akuilatzea eta berreztea; artikulazio-arazoak berreztea eta ekiditea; idazketa eta irakurketa-prozesuan laguntzea, gizakiek dituzten bideetako bi (entzumena eta ikusmena) erabiltzen.
2015-01-27
Haur Hezkuntza
Lehen Hezkuntza
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2014ko deialdia)
Keywords: Hezkuntza Premia Bereziak -- Irakurmena eta idazmena; Irakurketa eta idazketa; Kontzientzia fonologikoa; Aniztasunaren trataera; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak