Olentzero eta Maridomingi - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin (Donostia : Elkar, 2015)
Hil da eguzki zaharra, jaio da eguzki berria, haur bat bezala. Hau da zoriona! Olentzero eta Maridomingi elkarrekin daude ipuin honetan. Garai zaharra bukatu egin zen eta garai berria jaio zen.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak