Marimutila naiz / testua, Xabier Mendiguren ; marrazkiak, Patxi Gallego - Jaka García, Ana (Eta zer? (Elkar), 2016)
Ioneri marimutila deitu diote eskolan. Futbolean jokatzen duelako, ile motza daramalako... Berari bost axola: gustatzen zaizkion gauzak gustatzen zaizkio, eta kitto. Izeba Naiararen ezkontzarako, ordea, arazo bat sortuko da, gurasoek soineko bat jantzarazi nahi baitiote Ioneri...