Marimutila naiz - Jaka García, Ana; Gallego, Patxi (Donostia : Elkar, 2016)
Ioneri marimutila deitu diote eskolan. Futbolean jokatzen duelako, ile motza daramalako... Berari bost axola: gustatzen zaizkion gauzak gustatzen zaizkio, eta kitto. Izeba Naiararen ezkontzarako, ordea, arazo bat sortuko da, gurasoek soineko bat jantzarazi nahi baitiote Ioneri...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Emakumeak -- Aukera-berdintasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak