Irakurketa, liburuak eta irakurtzera bultzatzea : hausnarketak eta proposamenak / [egilea Victor Moreno ; [marrazkiak, Asís Bastida] - Moreno, Victor (Blitz. Eskolako liburutegiko bilduma. Sorta berdea (Nafarroako Gobernua), 2000)
Lehen zatian, irakurketari, hizkuntzalaritzaren eta literaturaren irakaskuntzari eta animazio teknikei buruzko iritziak ematen dira. Bigarren zatian, berriz, eskola liburutegian lantzeko hainbat jarduera proposatzen dira, bi ardatz nagusitan banatuta: liburua hausnarketarako tresna gisa eta liburua osatzen duten elementuak