Dramatizazioa : aukerako irakasgaiak : Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako Bigarren Zikloa / Ignacio Aranguren Gallués ... [et al.] ; itzultzailea, Eneka Maiz Ulaiar - Aranguren Gallués, Ignacio (DBHrako Material Didaktikoak (Nafarroako Gobernua), 1996)
Hautazko ikasgai honen garapen didaktikorako proposamena aurkezten zaigu. Era berean, ikasgaiaren curriculuma eta proposamen didaktikoa, unitate didaktikoa, bibliografia eta baliabideak eskaintzen dira.