Dramatizazioa : aukerako irakasgaiak : Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako Bigarren Zikloa - Aranguren Gallués, Ignacio; Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza, Kultura, Kirol eta Gazteri Departamentua, 1996)
Hautazko ikasgai honen garapen didaktikorako proposamena aurkezten zaigu. Era berean, ikasgaiaren curriculuma eta proposamen didaktikoa, unitate didaktikoa, bibliografia eta baliabideak eskaintzen dira.
DBH, 3. eta 4. mailak
Dramatización. Materias Optativas. Segundo Ciclo de la Educación Secundaria Obligatoria
Keywords: Antzerkia irakaskuntzan -- Nafarroa; Ahozkotasuna; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak