Hirigintza-antolamendua : kontzeptuak, tresnak eta jardunbideak - Jauregi Aiestaran, Saroi (1978-); Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua; Esteban Noguera, Juli; Petrirena, Patxi; Elhuyar Fundazioa ([Bilbo] : Universidad del País Vasco, Sevicio Editorial = Euskal Herriko Unibertsitatea, Argitalpen Zerbitzua, 2016)
Hirigintza-antolamenduari dagozkion kontzeptuak, tresnak eta jardunbideak ezagutu beharra dago baldin eta modu eraginkorrean parte hartu nahi bada gure hiriak proiektatzeko eta eraikitzeko lanean.Ikasleei, hainbat diziplinatako tituludunei eta oro har hiriaren etorkizuna definitzean parte hartzen duten pertsona guztiei zuzendua dago liburu hau, tresna eta metodo operatiboak eskaintzen baitizkie lehendik dagoen eta gerora izan daitekeen hiri-errealitatearen antolamendurako, betiere hiriaren garapen jasangarriaren ikuspegitik, osagai ekonomikoa, soziala eta ingurumenari dagokiona aintzat hartuz.
Keywords: Hirigintza- -- Espainia; Monografiak