Zer egin nire barazki saskiarekin. Negua - García de Vicuña, Nagore ([Donostia] : Ttarttalo, 2015)
Negua - Zer egin nire barazki saskiarekin errezeta liburuak Udaberria liburuaren filosofia bera jarraitzen du. Bi sukaldaritza liburu hauek sasoiko produktuak erabiltzen dituzten per- tsonei zuzenduta daude batez ere, izan ere, pertsona horiek astero bertako nekazarien barazki ekolojikoen saski bat jasotzen dute. Egunero egiteko errezeta samurrak dira, irudimen han-dikoak, azken finean garai honetan asko errepikatzen diren produktuak era desberdinetan lantzeko aukera ematen dutenak.
Keywords: Barazkiak -- Errezetak; Sukaldaritza -- Errezetak; Monografiak