Nik [maite dut] musika : testuak / egilea, Iñaki Aristondo Barreras - Aristondo Barreras, Iñaki (: Ibaizabal, 2015)
Zenbat disfrutatzen dugun musikarekin! Musika entzunez eta musika eginez, bai; baita musikaz hitz eginez ere. Sekuentzia honetan, musikarekin lotutako hainbat egoeratan irakurri, entzun, esan eta idazten ditugun testuak landuko ditugu.