Nik [maite dut] musika : testuak - Aristondo Barreras, Iñaki (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2015)
Zenbat disfrutatzen dugun musikarekin! Musika entzunez eta musika eginez, bai; baita musikaz hitz eginez ere. Sekuentzia honetan, musikarekin lotutako hainbat egoeratan irakurri, entzun, esan eta idazten ditugun testuak landuko ditugu.
2015/10/02
5.maila (LMH)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak