Bendarik gabeko momia / Bat Pat ; [itzulpena, Aitor Arana] - Bat Pat (Bat Pat. Telebista (Mezulari), 2016)
Antzinako Tamses erregearen momia gordetzen duen erakusketa iritsi da Fogvillera. Baina inaugurazioaren bezperan momia desagertu egiten da! Silver neba-arrebak eta Bat Patek hura berreskuratu nahiko dute bere hilobian atseden har dezan Laguntza berezia izango dute horretarako: Natty saguzar maitagarriena!