Bendarik gabeko momia - Bat Pat; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2016)
Antzinako Tamses erregearen momia gordetzen duen erakusketa iritsi da Fogvillera. Baina inaugurazioaren bezperan momia desagertu egiten da! Silver neba-arrebak eta Bat Patek hura berreskuratu nahiko dute bere hilobian atseden har dezan Laguntza berezia izango dute horretarako: Natty saguzar maitagarriena!
7 urtetik aurrera (urdina)
La mummia sbendata
Keywords: Momiak; Saguzarrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak