Ustekabeko erasoa! / Sir Steve Stevenson ; [testua, Mario Pasqualotto] ; marrazkilaria, Stefano Turconi ; [itzulpena, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea, Itziar Zabala Bilbao] - Stevenson, Steve (Pirata eskola (Mezulari), 2014)
Alarma-hotsa! Etsaien hiru itsasontzi hurreratu eta Pirata Eskola mendean hartu dute! Argento Bizi zuzendariak berebiziko garrantzia duen misioa enkargatzen die Itsaskumeei: Sumendiko Bizio-zulora iritsi eta bolbora beltz hornidura leherraraztea. Balentria ia ezinezkoa da; are gehiago, Jack Adabaki Beltz pirata maltzurra inguruan dabilenetik...