Ernesto eta Zelestina kale musikariak / Gabrielle Vincent ; [itzulpena, Eva Linazasoro] - Vincent, Gabrielle 1928-2000 (Pamiela : Kalandraka, 2017)
-Begira, Zelestina, euria ari du ganbaran. Teilatua konpondu beharko dugu negua hasi aurretik.-Baina, diru asko kostatuko zaizu, Ernesto, gaixoa. Nola egin behar duzu?Une zailetan lagunak elkarren artean laguntzen dira. Hartz batek eta sagutxo batek musikan aurkituko dute etxeko diru premiari aurre egiteko modua.