Ernesto eta Zelestina kale musikariak - Vincent, Gabrielle 1928-2000; Linazasoro, Eva (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2017)
-Begira, Zelestina, euria ari du ganbaran. Teilatua konpondu beharko dugu negua hasi aurretik.-Baina, diru asko kostatuko zaizu, Ernesto, gaixoa. Nola egin behar duzu?Une zailetan lagunak elkarren artean laguntzen dira. Hartz batek eta sagutxo batek musikan aurkituko dute etxeko diru premiari aurre egiteko modua.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Ernest et Célestine musiciens des rues
Keywords: Adiskidetasuna; Hartzak; Saguak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak