Musuka / [egilea] Patxi Zubizarreta ; [irudiak] Jokin Mitxelena - Zubizarreta, Patxi (Piratak (SM), 2001)
Musu batzuk sudurrarekin ematen dira, eskimalenak bezala. Musu batzuk ahoarekin ematen dira, liburu honetakoak bezala: maitakorrak, lapurtuak, magikoak... Nahi adina musu daude. Irakurtzen hasteko.