Ane beldur denean - Janish, Heinz; Jung, Barbara; Umerez, Nekane ([Euba] : Ibaizabal, 2003)
Anek, beldurra daukanean, lagunei deitzen die, babesa eskatzeko. Indar guztiarekin "Anek ez dauka beldurrik" esandakoan, orduantxe gelditzen da lo seko.
2 urtetik aurrera (urdina)
Wenn Anna Angst hat
Keywords: Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak