Ortzadarrera bidaia - Saavedra Maestro, Coro; Probanza, Concetta; Zabaleta, Pello (Donostia : Bermingham, 2003)
Portaera eredu bat haurrari erakusteko.
8 urtetik aurrera (gorria)
Tít. orig.: Viaje al arcoiris
Ipuin honek "Gazteentzat Literatur Lehiaketa" saria jaso zuen, 1974an, Donostiako Udal Liburutegiak antolatzen zuen sariketan hain zuzen
Keywords: Koloreak; Ostadarra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak