Kamile parkean / [ilustrazioak] Aline de Pétigny ; [testua] Nancy Delvaux - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2006)
Kamile parkera doa txirrista berria ikustera baina txirristara igo denean Kamileren oinak dardarka hasi dira.