Kamile parkean - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy (Donostia : Ttarttalo, 2006)
Kamile parkera doa txirrista berria ikustera baina txirristara igo denean Kamileren oinak dardarka hasi dira.
3 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Camille va au parc
Keywords: Album ilustratuak; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura