Liburuaren ametsa - Muñoz Puelles, Vicente; Villamuza, Noemí; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2004)
Bixentek lo hartu zuen irakurtzen ari zen bitartean, eta liburu bihurturik esnatu zen.Lehen mailako idazle puntakoenak idatzitako letra magikoak dira sail honetan aurkituko direnak. 4-6 urte bitarteko umeak esku artean ibili eta irakurtzeko, begiratu eta gozatzeko. Eskuizkribuan eta letra larriz ageri da testu berbera ezker aldeko orrian eta eskuin aldekoan aldiz marrazkia aurkituko duzue. Sail hau osatzen duten 20 liburuak euskaraz, gailegoz, katalaniaz eta gazteleraz argitaratu dira aldi berean.
3-8 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: El sueño del libro
Keywords: Ametsak; Liburuak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura