Gabonak ipuinetan (bizkaieraz) / Juan Manuel Etxebarria - Etxebarria Ayesta, Juan Manuel (Multimedia bilduma (Ibaizabal), 2002)
Ipuinen CD honetan, Euskal Herriko ahoz ahozko tradizio-ipuinen bidez, kristo aurreko zein osteko Eguberri eta Gabon jaien barri emoten da, euskaldunon izakera eta esakera jatorrean oinarrituta.