Kika supersorgina, detektibe - Knister; Rieger, Birgit; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbao : Gero/Mensajero, 2008)
Kikak bere amaren bizikletaren lapurreta misteriotsua ikertzen du. Bat-batean, eta magiaren bidez, hirko bizikleta lapur azkarrenaren arrastoari jarraitzea egokitzen zaio.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Hexe Lilli wird Detektivin
Keywords: Abenturak; Magia; Lapurrak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura