Xirei - Peña, Yoseba; Zubimendi, Alai ([Euba] : Ibaizabal, 2016)
Bizitza osorako gurpil-aulki batera kondenatuta, Oierren bizitza kakaren hurrengoa da. Eta benetan zoratzen hasiko da amets erreal samar batzuetan Xirei izeneko neska puska ezagutu ondoren. Ametsak, amets, zaila baino zailagoa izango du Xireiren ondoan geratzea: hamaika oztopo gaindituta ere, maitasuna ez omen da beti nahikoa
12 urtetik aurrera (Horia)
Keywords: Abenturak; Ametsak; Maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak