Kartzela kalera! : emakumeak eta kartzela : Bilbo 16-02-5 - Miguel Calvo, Estíbaliz de; Manzanos Bilbao, César; Martinez Perez, Leire; Sainz de Rozas Bedialauneta, Rafael; Davis, Angela Y.; Jorge, Patricia; Mendiburu Garaiar, Leire; Urizar Elorza, Iratxe; Colera, Maria; Gizarte Ikerketarako Talde Eragilea (Bizkaia); Bidebarrieta Kulturgunea (Bilbo : GITE-IPES, 2016)
2016ko otsailaren 5ean, "Kartzela Kalera! Emakumeak eta kartzela" izenburupean jardunaldi arrakastatsua burutu genuen Bilboko Bidebarrietako kultur gunean. bertan, angela Davis aktibista izan genuen Euskal Herriko beste adituekin batera. Espetxea instituzio gisa eztabaidagai jartzen duen ildoa abiatua genuen. Jasotako ekarpenen interesa kontutan hartuta, liburuxka -DVD honetan hitzartze guztiak aurkituko dituzu.
Pareko testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Emakume presoak; Emakumeen espetxeak; Monografiak