Zer egin emakumeen kontrako indarkeriaren aurrean? : Baliabideen eta zerbitzuen gidaliburua - Euskadi (Autonomia Erkidegoa) . Eusko Jaurlaritza . Enplegu eta Gizarte Poliketako Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia = Servicio Central de Publicaciones del Gobierno Vasco, 2015)
Baliabide- eta zerbitzu-gida bat, genero-indarkeria nozitzen ari diren emakumeentzat. Euskal administrazioak eta beste erakunde batzuek eskaintzen dituzten laguntzak zehazten dira.
Keywords: Baliabide digitalak; Emakumeak -- Tratu txarrak; Monografiak