Kontaklik / diseinu funtzionala eta garapena, Iametza interaktiboa SL ; aholkularitza pedagogikoa, Nora Barroso, Nekane Martiarena ; ilustrazioak, Eider Eibar - Barroso Moreno, Nora; Martiarena Labandibar, Nekane; Eibar, Eider (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2016ko deialdia), 2017)
Kontaklik-en bidez haurrek euren barne mundua azaleratzeko ipuinak eta komikiak sortu ahal izango dituzte. Horretarako pertsonaiak, elementuak eta eszenategi desberdinak bakarka zein taldean landuko dituzte, Kontaklik-en kargatuko dituzte eta narrazio sorkuntza guztia bitarteko digitalen bidez burutuko dute (audioak, testuak, oinarrizko mugimenduak edo animazioak).