Kontaklik - Barroso Moreno, Nora; Martiarena Labandibar, Nekane; Eibar, Eider; Iametza interaktiboa SL (Lasarte-Oria : Iametza Interaktiboa SL, 2017)
Kontaklik-en bidez haurrek euren barne mundua azaleratzeko ipuinak eta komikiak sortu ahal izango dituzte. Horretarako pertsonaiak, elementuak eta eszenategi desberdinak bakarka zein taldean landuko dituzte, Kontaklik-en kargatuko dituzte eta narrazio sorkuntza guztia bitarteko digitalen bidez burutuko dute (audioak, testuak, oinarrizko mugimenduak edo animazioak).
2017/11/09
Lehen Hezkuntza, 1-6. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala, 2016ko deialdia)
2017/11/09
Keywords: Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak