Ibaialde : ibaietako ekosistemei buruzko Ingurumen Hezkuntzaren alorreko egitasmoa (: Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia = Servicio Central de Publicaciones del Gobierno Vasco, 1996)
Ingurumen Hezkuntzako Irakasleentzat. Ikasleentzat.