Programaren jarraipenerako proposamena. Eskolako Agenda 21eko koadernoa / Hezkuntza Unibertsitate eta Ikerketa Saila... [et al.] (2008)
Atal honetan Eskolako Agenda 21 programa diseinatzeko eta garatzeko lagungarria izan daitekeen fitxa-bilduma bat aurkezten da. Fitxek, uneoro egin nahi denaren edota egindakoaren informazio esanguratsua emanez gain, amaieran prozesu osoaren nondik norakoaren argazki adierazgarria eskain dezakete.