Programaren jarraipenerako proposamena. Eskolako Agenda 21eko koadernoa - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila; Euskadi (Autonomia Erkidegoa). Ingurumen eta Lurralde Antolamendu Saila (2008)
Atal honetan Eskolako Agenda 21 programa diseinatzeko eta garatzeko lagungarria izan daitekeen fitxa-bilduma bat aurkezten da. Fitxek, uneoro egin nahi denaren edota egindakoaren informazio esanguratsua emanez gain, amaieran prozesu osoaren nondik norakoaren argazki adierazgarria eskain dezakete.
Fitxa-orria jarraipenerako
Eusko Jaurlaritza, Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila; Ingurumen eta Lurralde Antolamendu Saila
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Ingurumen-hezkuntza; Baliabide digitalak; Garapen jasangarria; Monografiak