Lucio : [anarkista, atrakatzaile, falsifikatzaile, baina batez ere... igeltsero] / zuzendaritza eta gidoia, Aitor Arregi, Jose Mari Goenaga - Arregi, Aitor; Goenaga, Jose Mari (: Irusoin : Mori Arti, 2007)
Anarkista asko izan dira munduan, eta dira oraindik ere. Ugari izan dira kausaren alde lapurretan edo kontrabandoan arituak. Oso gutxi izan dira Ché-rekin estrategia-eztabaidan jardunak, edo Eldridge Cleaver Pantera Beltzen buruari lagundu diotenak.