Erregina urdina / Steve Stevenson ; marrazkilaria, Stefano Turconi ; [itzulpena, Aitor Arana] - Stevenson, Steve (Pirata eskola (Mezulari), 2016)
Itsaskumeak arazotan murgilduta dabiltza! Altxor bilatzaile bihozgabea den erregina Urdinaren itsasontzian preso daude, eta Eskolako zuzendaria tranpa batean erortzeko zorian dago! Hura salbatzeko, tripulazioko sorgina den Madame Vudu beldurgarriari iskintxo egin beharko diote, haren tatuajeei erreparatu gabe...