Azalpen- eta argudio-testua hirugarren ziklorako (arazo-egoera) - Ruiz de Eguino, Myriam; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2018)
Lan honen helburua konpetentzietan oinarritutako sekuentzia didaktikoak eratzea da, hain zuzen, 3. zikloko ikasleei zuzendutako bi sekuentzia didaktiko. Ikasleek, askotan, zailtasunak dituzte euskaraz komunikatzeko, bai ahoz, bai idatziz. Horregatik, hizkuntza-gaitasuna garatzeko eta hobetzeko asmoz, bi testu mota aukeratu dira: azalpen-testua eta argudio-testua. Sortutako sekuentzia didaktikoek hizkuntza-arloarekin lotura zuzena badute ere, Naturaren Zientziak eta Gizarte Zientziak arloen edukiak ere tartekatuta daude.
2018/02/21
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak
Keywords: IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Arazo-egoerak; Unitate didaktikoak