Arloarteko proiektuak / Eba Miren Etxarri - Etxarri Fernández, Eba Miren (R400, 2018)
Ikasleen gaitasunak eta hezkuntza integrala landu nahi ditugu. Aurkeztuko zaien problema erreal bati irtenbidea aurkitu beharko diote ikasleek, taldean lan eginda. Amaieran, garatutako lana jendaurrean aurkeztuko da.