Nire oinen azpian : lurzoruko bizitza / Emmanuelle Houssai s; itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak - Houssais, Emmanuelle (Naturaren txokoa (Ttarttalo), 2018)
Gure oinen azpian, bizi-bizirik dago lurzorua! Ezagutu zizareen, kukurutxen, kolenboloen eta lurzoruko beste bizilagun batzuen bizitza ezkutua, urtaroz urtaro.