Nire hartz handia, nire hartz txikia eta ni neu - Mazo, Margarita del; Bonilla, Rocio; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2018)
Hartz bat izateak abantaila handiak ditu, eta bi izateak... askoz gehiago!
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Hartzak; Guraso eta seme-alaben arteko harremana; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak