Sasoiko fruituak - Corman, Clara (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Altxatu leihatilak eta ikusi fruituen barnealdea. Zer urtarotan hazten dira marrubiak? Nolakoa da aingurria barrutik? Zer koloretakoak dira sagarrondoaren loreak?
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Frutak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak