Jara bikiak eta bikoteak / Jasone Osoro ; azaleko irudia, Alex Macho - Osoro, Jasone (Sail urdina (Begiko), 2018)
Zalantzak, maiteminak, zeloak... gaztetasuna pil-pilean Jararen abentura berrian. Estreinako musuaren ostean, Jararen sentimenduak nahasirik daude. Horrez gain, lagun berriak iritsi dira herrira: Nora eta Xabat. Jara eta Ihintza arerio bihurtuko dira maitasun kontuetan. Ikastetxean mozorro festa antolatu da eta sorpresak egongo dira. Eta ez nolanahikoak!