Jara bikiak eta bikoteak - Osoro, Jasone; Macho, Alex (Etxebarri : Begiko, 2018)
Zalantzak, maiteminak, zeloak... gaztetasuna pil-pilean Jararen abentura berrian. Estreinako musuaren ostean, Jararen sentimenduak nahasirik daude. Horrez gain, lagun berriak iritsi dira herrira: Nora eta Xabat. Jara eta Ihintza arerio bihurtuko dira maitasun kontuetan. Ikastetxean mozorro festa antolatu da eta sorpresak egongo dira. Eta ez nolanahikoak!
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Hezkidetza; Inauteriak; Nerabeen maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak