Olentzero eta Mari Domingi / [testua,Bakarne Atxukarro eta Izaskun Zubialde ; irudigilea, Asun Egurza] - Atxukarro Estomba, Bakarne (Denonartean, 2018)
Nola ezatugu zuten elkar Mari Domingik eta Olentzerok? Zergatik laguntzen diote elkarri? Nor dira galtzagorriak? Galdera hauen erantzunak ipuin honetan ezagutuko dituzu. Horretaz gain, haurrendako antzerki-gidoia eta Eguberritako abestien letrak ere -beraien estekekin- aurkituko dituzu.