Martin martetarra / Carmen Gil ; irudiak, Paco Giménez ; [itzulpena, Rosetta Testu Zerbitzuak ; proposamen didaktikoa, Teresa Soler Cobo] - Gil, Carmen (Balioen txanda (Erein), 2006)
Lurrera egindako lehen bidaian, nahi zuen guztia jaten aritu zen Martin: pastelak, pizzak, gozokiak... Eskerrak, norbaitek osasunerako ona zer den erakutsi zion. Martinen ereduak erakutsiko dizu zuri dieta orekatsua zein garrantzizkoa den.