Ni ez naiz txotxolo__! - Goenaga, Aitzpea; Goenaga, Kiko (Donostia : Erein, 2010)
Martinek zakur bat eduki nahiko luke; Norak eskolako futbol taldeko kapitaina bilakatzearekin amesten du. Aliren gogoa, berriz, Play Station bat lortzeaz gain normala izatea litzateke. Neska mutil hauen eguneroko bakardadeetara hurbilduko gara, modu alai batean. Beren barruko hutsuneak kanporatuko dituzte, nahi eta ezinak erakutsiz; beren gogoak azalduko dituzte, baloreak antzerkiaren ispiluan ikusiz... modu xelebre eta dibertigarri batean. Umorea, samurtasuna, xelebrekeria, freskotasuna, kantua, zorakeria, jolasa, dantza, entretenimendua, musika... eta erantsi nahi dizkiozuen sorpresa guztien laguntzarekin.
6-10 urte bitartekoetzat (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Antzerkia irakaskuntzan; Ahozkotasuna; Bakardadea; Antzerkia; Haur eta Gazteentzako Literatura