Hiru txerriren txerrikeriak / [testua eta marrazkiak] Mario Ramos ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Ramos, Mario (: Ttarttalo, 2019)
Koldo otsokumea txerrien eskolan hasi da. Ipuin honek desberdin izateagatik marginatu batek pairatzen duen egoera larriaren berri ematen digu.