Besteon aurrean, zure onenean : zuzeneko urduritasuna kudeatzeko estrategiak, 3 pauso eraginkorrenetan / Urko Arozena - Arozena, Urko ([Musikene], 2018)
Aurkibidea Eskerrrak ...7 Sarrera ...9 Zuzeneko saio egokirako pausoak ...12 1. Zentratu eta asmoa adierazi ...13 2. Jotzerakoan ere Arreta Osoa ...15 2.1. Berriro zentratu ...17 2.2. Pilota partida ...17 2.3. Denboraren arrastoa ...19 2.4. Eginkizuna deskribatu ...19 3. Bisualizazioak ...20 3.1. Kontzertu eguna ...20 3.2. Kontzertu eguneko hiru posizioak ...21 3.3. Kontzertu ondorengo eguna ...23 Iturriak ...24